Stalen schuifdeur

Een stalen schuifpui is een prachtig stijlelement in een woning. De elegante uitstraling van deze schuifdeur is een echte eyecatcher. Ook voldoet deze deur aan de hoogste kwaliteitsnormen en een krachtige constructie. Haal deze schoonheid in huis en laat door ons uw stalen schuifdeur plaatsen.

 

Een stalen schuifpui is prachtig mits deze nauwkeurig gemonteerd is. Geen afwerkingsfoutjes, perfecte aansluiting op uw gevel en voorzien van naadloos aansluitend glas. Wij plaatsen uw stalen schuifpui met zorg. Tot in de details moet de plaatsing goed gaan. Eén fout kan al grote gevolgen hebben. Wij steken graag de handen uit onze mouwen om deze karwei uit handen te nemen.

 

Isolatie

Goede isolatie vergt een knap staaltje vakmanschap. Hoewel de stalen profielen een uitstekende isolatielaag bewerkstelligen, is een goede montage onmisbaar. Wij plaatsen uw stalen schuifpui zorgvuldig en nauwkeurig om optimaal gebruik te maken van de isolatiewaarde van staal. We zorgen ervoor dat we de schuifpui langs de gevel plaatsen en het glas naadloos gemonteerd wordt. Tevens zorgen we voor speciale dichtingen van uw scharnieren. Zodoende bent u beschermd tegen weer, wind en geluid. 

 

Veiligheid

Ook u wilt veilig wonen. We nemen daar allemaal maatregelen voor. We voorzien onze deuren van sloten en zorgen voor versteviging in de kozijnprofielen. Hoewel staal van zichzelf een inbraakveilig materiaal is, is er meer nodig om uw woning inbraakveilig te maken.

 

Weos kan de inbraakveiligheid verhogen door uw stalen schuifpuien te monteren in combinatie met allerlei veiligheidsmaterialen. Denk hierbij aan hoogwaardig hang- en sluitwerk, het plaatsen van uittilbeveiliging,  het monteren van veiligheidsbeslag, het plaatsen van bijzetsloten of het bevestigen van glaslatten.

 

Onderhoud

Stalen schuifdeuren zijn krachtig, robuust en sterk. Toch schuilen er risico’s achter dit onverwoestbare materiaal. Staal blijft gevoelig voor corrosie, kromtrekken en uitzakken. Gelukkig kunt u hier eenvoudig wat aan doen door uw stalen schuifpui goed te onderhouden en af en toe van een smeerbeurt te voorzien.

 

Staal trekt geen stof aan, maar af en toe een sopje kan geen kwaad. Maak uw schuifpui schoon met lauw water, een PH neutraal sopje en een zacht sopje. Houd ook de verf en het beglazingskit in de gaten. Eens in het jaar of het half jaar is een uitgebreidere onderhoud nodig. Maak de uitschuifbare delen schoon en smeer ook de beweegbare onderdelen.

Opties en kleuren

Stalen schuifdeuren zijn terug van weggeweest. De industriële uitstraling is weer enorm populair bij veel mensen. De combi van stoer en elegant maakt dat een stalen schuifpui een mooie toevoeging is in uw woning. U kunt deze zelfs helemaal afstemmen op uw interieur. Qua kleuren, afwerkingen en types heeft u keuze uit heel veel mogelijkheden. U stelt uw gewenste stalen schuifpui samen. Wij leveren en monteren deze en zorgen voor een perfecte afwerking.