Aluminium veranda

Het liefst genieten we het hele jaar van onze tuin. Weer of geen weer. Met de opkomst van de voorjaarszon tot de neerslag van tig sneeuwvlokjes, de tuin is een belangrijk onderdeel voor onze leefomgeving. Geniet dag in dag uit van uw tuin met een veranda. Daarmee is uw tuin altijd een behaaglijke plek.

 

Wij leveren en monteren uw aluminium veranda met vakmanschap, hoogwaardige kwaliteit en een perfecte afwerking. Wilt u ventilatie, een overkapping, LED verlichting, beglazing, hoogwaardige isolatie, specifieke afmetingen? Wat u ook wenst, Weos weet u met alles verder te helpen.

 

Voordelen

Aluminium veranda’s roesten, rotten of barsten niet. Na jaar in jaar uit geconfronteerd te worden met allerlei soorten weersomstandigheden blijft deze veranda sterk en krachtig. Een veranda van aluminium kan zeker zo’n 40 jaar meegaan.

 

Op aluminium veranda’s kunt u rekenen. Niet alleen omdat ze zo lang mee gaan, maar vooral omdat ze zeer goed werken tegen inbrekers. Het doorboren van profielen is niet zomaar gedaan en maakt daarnaast ook erg veel geluid. Daarnaast kunnen wij de deuren voorzien van extra beveiliging omtrent hang- en sluitwerk.

 

Houd u veel van licht? Dan vormen aluminium veranda’s een goede oplossing. De grote overspanningen maken het mogelijk om grote raampartijen te plaatsen. Hierdoor heeft u meer daglicht en kunt u overdag optimaal genieten van uw tuin.

 

Mogelijkheden aluminium veranda’s

Een aluminium veranda wordt aan uw woning gemonteerd. Er zijn allerlei mogelijkheden waar u gebruik van kunt maken.

 

Soorten aluminium veranda’s

Wilt u een veranda die los staat van uw woning? Onze vakmannen hebben ervaring met het plaatsen van vrijstaande modellen. Deze kunnen we eveneens voorzien van zij- en achterwanden. Deze wanden zorgen voor wat meer beschutting en extra luwte.

 

Veel veranda’s hebben een polycarbonaten dak. Wij weten uw veranda ook te voorzien van een glazen dak. Groot voordeel is dat u meer lichtinval heeft, meer warmte en ook van een mooi uitzicht bent voorzien. Klein nadeel is wanneer de zon hoog staat, uw veranda hoge temperaturen kan bereiken.

 

Wij kunnen voor een gesloten veranda zorgen. Hierdoor kunt u zelfs met slecht weer van uw tuin genieten. Zo kunnen we uw veranda een glazen schuifpui geven. Dan gaat uw uitzicht niet verloren door ‘niet-transparante’ wanden. Natuurlijk kunnen we uw veranda ook monteren met vaste wanden van aluminium.

 

Geniet optimaal van uw veranda in de zomer en de winter. Laat door ons uw veranda voorzien van zonwering. De zonwering houdt de warmte binnen op de koude dagen en weert de zon op de warme zomerse dagen.

 

Kleuren

Een aluminium veranda kunt u krijgen in allerlei soorten kleuren. Zo kunt u uw veranda volledig laten aansluiten op de stijl van uw woning. Niet alleen qua kleuren kunt u alle kanten op, maar er zijn ook diverse uitvoeringen mogelijk, zoals mat, glanzend, korrelig of metaalkleur.

 

Onderhoud

Een aluminium veranda hoeft niet gelakt of overgeschilderd te worden. Het materiaal blijft krachtig, stevig en van hoogwaardige kwaliteit. Toch dient u uw aluminium veranda met enige regelmaat schoon te houden.

 

Indien u in de stad woont, aan de kust of in een omgeving met industrie, dan heeft uw veranda zo’n 4 schoonmaakbeurten per jaar nodig. Woont u meer afgelegen? Dan zijn 2 schoonmaakbeurten per jaar ook voldoende.

 

Het beste maakt u uw aluminium veranda schoon met alleen water en gewoon zeep. Het zeep moet PH neutraal zijn en niet bijten. Gebruik ook geen schuurpapier of een schuurspons voor het schoonmaken. Hiermee beschadigd u het aluminium.

 

Tevens dient u de scharnieren en de sluitpunten goed te onderhouden. Smeer ze regelmatig in met olie. Verwijder het stof en het vuil van de bewegende deel. Ook hiervoor geldt: gebruik geen bijtende of zure middelen.