Horren

Horren vormen de geschikte oplossing om uw woning of uw kantoor te beschermen tegen pollen en bijtende en stekende insecten. Laat door Weos uw horren plaatsen. Wij weten zowel horren te plaatsen bij ramen als bij deuren.

 

Plissé hordedeur

Een plissé hordeur is de geschikte oplossing om uw deur te openen, zonder dat uw woning zich vult met talloze soorten bijtende en stekende insecten. Het gevouwen gaas, de krachtige frame en de sterke stabilisatiekoorden maken een plissé hordeur tot een kwalitatief hoogwaardige hor.

 

Een plissé hordedeur is geschikt voor allerlei soorten doorgangen, een schuifpui een tuindeur of een achterdeur. De montage is per deur verschillend. Weos weet iedere plissé hordedeur op de juiste manier te plaatsen. 

 

Voordelen

Laat door ons uw plissé hordedeur plaatsen en wees verzekerd van de volgende voordelen:

 

  • Zowel binnen als buiten te plaatsen
  • Kind- en rolstoelvriendelijk
  • Weert insecten en ander ongedierte
  • Kan op iedere gewenste stand blijven staan

 

Mogelijkheden

Er zijn verschillende opties mogelijk met betrekking tot de montage van plisséhordedeuren. Een plissé hordedeur is geschikt voor bijna iedere deur en in heel veel soorten en maten te verkrijgen. Niet alleen qua afmetingen kunt u alle kanten op, maar ook qua kleuren heeft u een uitgebreide keuze.

 

Bovendien is het mogelijk om twee hordedeuren tegen elkaar te laten aansluiten. Zo kunt u ook uw dubbele deuren in de zomer opendoen, zonder dat u wordt lastig gevallen door pollen en insecten. 

 

Daarnaast kunnen we ook een klikbevestiging montage regelen. In dit geval kunt u de hordedeur plaatsen en opbergen wanneer u maar wilt.

 

 

Plissé hordedeur laten plaatsen

Een plissé hordedeur dient naadloos gemonteerd te worden voor een geruisloze opening en sluiting. Laat door ons uw hordedeur plaatsen en wees verzekerd van vakmanschap, kwaliteit en kunde.

 

Als eerst meten we uw deur in. Het is belangrijk dat dit klusje nauwkeurig en zorgvuldig wordt uitgevoerd. Een fout in het opmeten heeft grote en vervelende gevolgen voor de montage. Laat u daarom van onze opmeetservice voorzien en voorkom een foutieve montage.

 

Wij plaatsen uw plissé hordedeur met het oog op gebruiksvriendelijkheid. We maken gebruik van een schakelmechanisme, waardoor uw plissé hordedeur in de gewenste stand blijft en niet plots terugschiet.

 

Daarnaast monteren we de plissé hordedeuren op een rolstoelvriendelijke manier. We zorgen voor een ondergeleider van slechts 3 millimeter. Hierdoor wordt een onbelemmerde doorgang bewerkstelligt.

 

Inzet horren

Een raam elke dag even openen zorgt voor frisse lucht in uw huis. Alleen in de zomer en in de lente komt er niet alleen verse zuurstof naar binnen, maar er komen ook ongewenste dieren naar binnen. Denk hierbij aan muggen, wespen en andere bijtende en stekende insecten.

 

Een inzethor is de oplossing om uw huis te voorzien van frisse lucht, zonder dat er ongedierte uw huis binnen dringt. Een inzet hor is geschikt voor ramen die naar binnen opendraaien en kiepramen. De hor blijft gewoon goed zitten, of het raam nu open of dicht is.

 

Voordelen

  • Weert insecten en ander kleine ongedierte
  • Houd vuil en pollen tegen
  • Is geschikt voor bijna ieder type raam
  • Naadloze aansluiting
  • Geen boren of schroeven nodig
  • Eenvoudig uit kozijn te halen

 

Mogelijkheden

Een inzet hor lijkt een standaard product. Echter zijn er toch nog enkele opties die u in overweging kunt nemen.

 

Een inzet hor kunt u helemaal afstemmen op de stijl en de look van uw woning. Inzet horren zijn in alle RAL kleuren te vinden. Populaire kleuren zijn wit, zwart en grijs.

 

Een inzet hor kan geplaatst worden bij bijna ieder type raam. Dit komt doordat er geen boren of schroeven nodig zijn. Of u nu een kunststof, aluminium of houten draaikiepraam heeft, een inzet hor is bijna altijd te monteren. De hor is verkrijgbaar in standaardmaten, maar ook speciaal op maat te maken. Weos meet de ramen snel en vakkundig op. 

 

Pollen en insecten weren? Er is speciaal horgaas dat ook pollen tegen houdt. Dit is geschikt voor mensen die veel last van hooikoorts hebben. Daarnaast moet u bij de keuze voor inzet horren rekening houden met eventuele ventilatieroosters, lekdorpels of profieltjes.

 

Inzethorren plaatsen

Wij plaatsen uw inzethor naadloos aan op uw raam. Als eerst meten we uw raamopening in. Het is belangrijk dat het inmeten nauwkeurig uitgevoerd wordt. Een centimeter ernaast en uw inzet hor kan niet meer goed geplaatst worden.

 

Wanneer we de inzethorren in de juiste afmetingen hebben, gaan we aan de slag met de montage. We houden goed rekening met eventueel geplaatste screens, rolluiken of andere soorten zonwering door te voorkomen dat deze op de hor loopt. Nadat we uw inzethor hebben gemonteerd en netjes hebben afgewerkt, ruimen we onze werkomgeving netjes op.  

 

Wilt u graag eerst advies over wat voor u het beste is? Wij zijn u graag van dienst. Bent u erover uit welke inzet horren u wilt, maar wilt u ze niet zelf plaatsen? Neem contact op en Weos helpt u verder!