Dakkapel

Meer ruimte, extra licht, een prachtig uitzicht en een waardevermeerdering van uw huis. Laat ons uw dak uitbouwen met een dakkapel en geniet van deze voordelen. We plaatsen dakkapellen ter plekke op het dak, maar we zijn ook bekend met de montage van prefab dakkapellen.

 

Voordelen van een dakkapel

Een dakkapel is een populaire uitbouw voor schuine daken. Een kapel bestaat uit verschillende onderdelen: een raamkozijn, zijwangen en een afdekking. Vaak wordt een dakkapel geplaatst bij nieuwbouw, maar met grote regelmaat wordt deze bekende uitbouw geplaatst in oudere woningen. Dat is niet zonder reden.

 

Meer ruimte en beter te belopen

Een dakkapel is bij uitstek een goede manier om een ruimte groter te maken. Zolders hebben vaak schuin aflopende daken en door een dakkapel vergroten we uw ruimte met enkele vierkante meters. Dit kan er ook in resulteren dat bijvoorbeeld uw zolder veel beter te belopen is. Een veelgehoord probleem is dat zolders geen loopruimte hebben. Wij bieden de oplossing middels de montage van een dakkapel. 

 

Extra lichtinval en een mooi uitzicht

Een dakkapel heeft een groot raam. Nadat we een dakkapel hebben geplaatst, beschikt de desbetreffende ruimte over veel meer licht. Het is bekend dat veel licht goed is voor het wooncomfort. Naast dat u meer licht krijgt in de ruimte, heeft u ook nog eens een prachtig uitzicht op uw omgeving.

 

Extra meerwaarde voor uw woning

Een dakkapel biedt in alle opzichten meerwaarde. Het verhoogt uw wooncomfort, uw uitzicht en uw woonruimte. Bovendien leidt het tot waardevermeerdering van uw woning. Nadat wij een dakkapel hebben gemonteerd, heeft u meer woonoppervlakte en meer begaanbare ruimtes. Wanneer u in de toekomst uw huis wilt verkopen, dan heeft u profijt van deze investering.

Kunststof dakkapel

Minimale onderhoud, maximale isolatie. Een kunststof dakkapel is hierom een populaire uitbouw bij veel mensen. Een goede montage is essentieel om kennis te maken met deze eigenschappen. Een foutloze montage en een perfecte afwerking is nodig. Weos plaatst uw kunststof dakkapel naadloos aan op uw dak.

Houten dakkapel

Een traditionele uitstraling, maar toch spliksplinter nieuw. Een houten dakkapel heeft een unieke look door de nerfstructuur en biedt een landelijk huis een sfeervol resultaat. Laat door ons uw nieuwe houten dakkapel plaatsen en krijg er een prachtige natuurlijke toevoeging voor terug.

Prefab dakkapel

Binnen één dag geplaatst, met behoud van de hoogste kwaliteit. Prefab dakkapellen worden kant en klaar  geleverd en zijn meteen geïsoleerd en waterdicht gemaakt. Er komt niet veel timmerwerk bij kijken. Wij zijn daarom ook binnen een dagdeel klaar met het plaatsen van uw prefab dakkapel.