Stalen deuren

Weos levert een knap staaltje kunst. Welke stalen deuren u ook wilt, wij weten deze nauwkeurig, vakkundig en met kwaliteit te plaatsen. Of het nu gaat om taatsdeuren, schuifdeuren, draaideuren of volledige stalen deuren. Bij ons bent u aan het juiste adres.

 

Isolatie

Stalen deuren beschermen u tegen kou, geluid, weer, wind en geluid. Deze deuren staan dan ook bekend om de akoestische en thermische isolerende eigenschappen. De stalen deuren stonden misschien vroeger bekend om een slechte isolatie, maar daar is vandaag de dag geen kwaad woord over te zeggen.

 

Stalen deuren beschikken over luchtkamers, een koudebrugonderbreking of zijn voorzien van isolatiemateriaal. Daarnaast worden stalen deuren voorzien van een zinklaag, welke erin resulteert dat uw deur bestand is tegen weer en wind. Tevens monteren we de scharnieren en de sloten zodanig dat deze geluiden van buitenaf of de kamers ernaast weert.

 

Veiligheid

Stalen deuren zijn robuust, krachtig en ontzettend sterk. Deze eigenschappen brengen met zich mee dat u met stalen deuren optimaal beschermd bent tegen inbraak. Niet voor niks worden veiligheidsdeuren veelal van staal gemaakt.

 

Naast dat stalen deuren inbraakveilig zijn, zorgen we bij de montage voor extra veiligheid. We zorgen voor juist veiligheidsbeslag, sterke sloten met meerpuntsluiting en eventueel inbraakwerend glas. Deze extra maatregelen gelden met name voor achterdeuren en voordeuren. Het waarborgen van inbraakveiligheid is meestal niet nodig wanneer u uw stalen deuren binnenshuis plaatst.

 

Naast inbraakveiligheid zijn stalen deuren ook enorm brandwerend. Het staal heeft zeker 60 minuten brandwerendheid!

 

Onderhoud

Corrosie, kromtrekken en uitzakken. Het zijn enkele schadelijke gevolgen die uw stalen deur kan oplopen. Achterstallig onderhoud kan hiervan de oorzaak zijn. Onderhoud uw stalen deuren daarom goed. Onderhoud de verflaag, de stopverf en de eventuele beglazingskit. Tevens dient de aansluiting van uw stalen deur goed in de gaten gehouden worden. Olie met regelmaat de scharnieren.

 

Het schoonmaken van stalen deuren vraagt weinig tijd en moeite. Hiervoor heeft u alleen lauw water en een zacht sponsje nodig. Gebruik geen harde sponsjes of bijtende middelen. Laat chloor- en zuurproducten in de winkelschappen staan.

 

Opties en kleuren

Stalen deuren zijn stoer, elegant en hebben een fijne constructie. Deuromlijstingen zijn zeldzaam. De elegantie is met name teruggevoerd in de dunne uitvoering van de strakke profielen. Deze geven uw interieur een strakke uitstraling.

 

Ondanks de minimalistische uitstraling, heeft u toch veel keuze uit allerlei personalisatie mogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om volledige stalen deuren te plaatsen of om de deuren te combineren met glas. Daarnaast kunt u uw stalen deuren voorzien van een laklaag of een coating. Tevens is een stalen deur verkrijgbaar in iedere kleur. Zodoende kunt u uw stalen deur volledig afstemmen op uw interieur.