Aluminium deuren

Een goede deur verhoogt de kwaliteit van wonen. Een aluminium deur is daarom prima geschikt. Deze deur is veilig, isoleert goed en is volledig te personaliseren. Weos monteert graag uw aluminium deuren, vakkundig, snel en met kwaliteit.

Isolatie

Bestand tegen weer, wind, geluid en kou. Met een aluminium deur bent u voorzien van ijzersterke isolatie. Een aluminium deur heeft profielen. Deze profielen hebben allerlei kamers met thermische onderbreking. De stilstaande lucht in het profiel zorgt voor isolatie. Er wordt geen warmte meer geleidt en er vindt ook geen condensatie meer plaats. Dit heeft als gevolg dat u er warmpjes bij blijft zitten en de kou buiten laat.

Niet alleen de profielen zorgen voor een uitstekende isolatie. De scharnieren, klinken en sloten van uw aluminium deur voorzien we van een speciale dichting. Hiermee bent u er ook van verzekerd dat geluid wordt geweerd. Daardoor heeft u minder geluidsoverlast van de straat of van het geluid uit de ruimte naast uw kamer.

Veiligheid

Iedereen voelt zich graag veilig in z’n huis. Om dat vanzelfsprekend te maken installeert Weos uw aluminium deur (voordeur of buitendeur) met het oog op optimale inbraakveiligheid en de beste brandveiligheid. Dit doen we door uw aluminium deur te plaatsen met verfijnde technieken, hoogwaardige materialen en goed gereedschap.

Met aluminium deuren voorkomt u dat een inbreker uw slot opent, de deuren uit de scharnieren tilt of uw deur forceert. Om deze veiligheid te waarborgen, nemen we verschillende maatregelen. We voorzien bijvoorbeeld een aluminium deur van een driepuntshaakslot, met haken en pinnen in stalen sluitbakken. Tevens kunnen we zorgen voor stevige hoekverbindingen voor de deurprofielen. Om te voorkomen dat iemand de deur uit de scharnieren tilt, zorgen we bijvoorbeeld voor metalen versteviging bij de krukken, de sloten en de scharnieren.

Onderhoud

Aluminium deuren bieden gemak. Niet alleen gaan deze ijzersterke deuren jarenlang mee. Ze vragen ook weinig onderhoud. De kleurechte eigenschappen maken dat u niet jaarlijks uw deuren opnieuw hoeft te verven. Tevens trekt het materiaal geen stof aan, waardoor uw deuren lang schoon en glad blijven. Natuurlijk hebben ook aluminium deuren af en toe een poetsbeurt nodig. Hiervoor heeft u lauw water en een zacht schoonmaakmiddel nodig. Daarna glanst uw deur weer zo goed als nieuw.

Opties en kleuren

Veiligheid en isolatie bieden gemak en bescherming. Toch heeft een aluminium deur u meer te leveren dan een warme en inbraakveilige woning. Een aluminium deur kan een enorme toegevoegde waarde zijn voor uw interieur. Deze deur is namelijk volledig in elke stijl te monteren.

Een aluminium deur die past bij de uitstraling van uw huis verrijkt uw interieur enorm. Gelukkig kunt u met een aluminium deur alle kanten op. U kunt uw aluminium deur verkrijgen in alle kleuren. Daarnaast is een aluminium deur te vinden voor iedere stijl, van klassiek, elegant, modern, strak tot tijdloos, landelijk en eenvoudig. Alles is mogelijk.