Houten dakkapel

Een houten dakkapel heeft een natuurlijke, rustieke en landelijke uitstraling. Daarmee is deze uitbouw veel terug te vinden bij oudere huizen. Wij plaatsen graag uw houten dakkapel met een prachtig eindresultaat: hoogwaardige montage en adequate afwerking.

 

Mogelijkheden

Een houten dakkapel lijkt een standaard dakkapel. Toch is de montage in iedere situatie net een beetje anders, afhankelijk van wat u wenst. Wij vervullen graag iedere wens en plaatsen houten dakkapellen voor elke klant.

 

Afwerking

Onze stijl kenmerkt zich niet alleen door een perfecte montage, maar ook door een goede afwerking. We vinden het belangrijk dat na onze hulp u van A tot Z bent voorzien. Wilt u een boeideel of een lichtkoepel? Wij plaatsen het voor u. Daarnaast biedt een houten dakkapel veel mogelijkheden tot maatwerk. Denk hierbij aan sierlijsten of schroten.

 

Indien u ook de binnenkant wilt afwerken, helpen onze vakmannen u graag verder. We doen allerlei afwerkwerkzaamheden, waaronder het uitvoeren van schilderwerk en van stucwerk, het aanbrengen van isolatiemateriaal, het monteren van gipsplaten voor de zijwanden en het plafond, de installatie van de verlichting of de montage van knieschotten met schuifdeuren. Niets is voor ons onmogelijk.

 

Kozijnen

Wilt u houten, kunststof of stalen kozijnen? Wij hebben ervaring met het plaatsen van iedere soort kozijn. Naast het plaatsen van een raamkozijn, kunnen we ook een deurkozijn plaatsen, indien nodig. Bijvoorbeeld wanneer een dakterras of een balkon grenst aan het dakkapel.

 

Kleuren

Een houten dakkapel is in iedere kleur te schilderen. Deze kleur slijt na aantal jaren. Daarom is het eens in de zoveel tijd nodig om uw dakkapel over te schilderen.

 

Zonwering en horren

Bescherm u zelf extra tegen de zon of de kou. Met zonwering houdt u niet alleen het felle daglicht tegen, maar het zorgt ook voor extra isolatie. Wij plaatsen graag uw rolluiken en / of uw screens.

 

Tevens kunnen we uw raam voorzien van een inzet hor. Zo kunt u gerust uw ruimte ventileren, zonder bang te zijn dat er ongewenste dieren naar binnen vliegen.