Deuren

Deuren in Eindhoven, Breda, Den Bosch, Tilburg of omstreken laten plaatsen? Bij Weos bent u aan het juiste adres. Alles wat met uw deur te maken heeft, is bij ons mogelijk. Deuren zijn er in alle soorten en maten. Ze verrijken uw interieur, bieden privacy en behoren daarmee tot een belangrijk onderdeel in iedere woning.

Een deur afhangen vergt vakmanschap. Het hang- en sluitwerk moet naadloos aansluiten. De deurscharnieren, de deurkozijnen, de deurdrangers, de dorpels, alle onderdelen van de deurmontage moeten juist gemonteerd worden. Het belang hiervan wordt groter wanneer het gaat om een deur die de inbraakveiligheid moet verhogen en brandwerend dient te zijn.

Montage deuren

Heeft u twee linkerhanden? Bent u niet zo’n goede doe-het-zelver? Wilt u weinig tijd vrijmaken voor het plaatsen van een deur? Geef deze specialistische klus uit handen aan ons. U kiest de deur, wij zorgen ervoor dat deze goed afgehangen wordt. Wij meten de deuren in, monteren deze zorgvuldig en zorgen ook nog eens voor een adequate afwerking. Onze vakkundige klusjesmannen kunnen u van A tot Z verder helpen. Van het voorbereidende werk tot en met het wegbrengen van de rommel, wij doen alles voor u. U ontvangt altijd een product dat perfect past!

Of het nu gaat om het plaatsen van voordeuren, binnendeuren, buitendeuren, plissé hordedeuren of schuifdeuren, Weos beschikt over de kennis om de deuren met kwaliteit af te hangen. Let op, de garantie verschilt per opdracht. Spreek van tevoren goed af wat de garantievoorwaarden zijn.

kunststof deuren 
Aluminium deuren
Stalen deuren 

Kunststof deuren

Wilt u een deur die bijna een leven lang mee gaat, weinig onderhoud nodig heeft en goed isoleert? Een kunststof deur biedt u deze voordelen. Volledig op maat samen te stellen, van het type deur, de dorpel, naar binnen of buiten draaiend, het glas, het sierbeslag en nog veel meer. U kiest, wij plaatsen. Eigen levering, eigen montage, eigen afwerking. Dat allemaal in één.

Aluminium deuren

Een aluminium deur beschikt over thermische onderbreking en kamers. Deze combinatie zorgt voor de isolatie. Onze vakmannen kennen het profiel van deze kwaliteitsdeuren ontzettend goed. Weos verzorgt daarom graag een vakkundige plaatsing en goede afwerking. Tevens geven we u graag advies, indien gewenst. U kiest, wij regelen de plaatsing.

Stalen deuren

Stalen deuren zijn karakteristiek door de ranke profielen en fungeren als prachtige blikvanger in een modern vormgegeven huis. Het vraagt een sterk staaltje techniek om deze tijdloze designdeuren te monteren. Of het nu gaat om scharnierdeuren, schuifdeuren of taatsdeuren, wij weten iedere stalen deuren pietje precies te plaatsen.