Aluminium schuifpui

Wilt u een lichtgewicht en onderhoudsarme schuifdeur? Dan is een aluminium schuifdeur de perfecte oplossing. Aluminium is geschikt om slanke profielen mee te maken. Wilt u liever een robuuste uitstraling? Ook dat is mogelijk. Het grote voordeel van een aluminium schuifdeur is dat het volledig op maat te maken is.

 

Weos is bekend met iedere uitvoeringsmogelijkheid van aluminium schuifdeuren. Of u nu een standaard schuifpui wilt of liever een hefschuifpui, wij weten deze adequaat te monteren. Ook zijn we ervaren met de montage van allerlei soorten systemen, zoals railsystemen, schuifsystemen en horren.

 

Isolatie

De isolatiewaarde van een schuifdeur is afhankelijk van twee dingen: het materiaal en de montage. Gelukkig heeft u met de aanschaf van aluminium schuifdeuren het eerste essentiële aspect afgevinkt. Aluminium beschikt over hoge isolatiewaarden. De profielen zorgen voor een extra isolatielaag, waardoor geluid, tocht en kou wordt geweerd.

 

Om de isolatiewaarde te optimaliseren is goede montage onmisbaar. Wij zijn er voor de montage van iedere schuifdeur. Deze monteren we goed aan de gevel. Ook zorgen we ervoor dat het isolatiemateriaal de ruimte tussen de gevel en de schuifdeur dicht. Daarnaast brengen we glas naadloos aan op de deur. Zodoende bent u verzekerd van een goed geïsoleerde schuifpui.

 

Veiligheid

Een veilige woning doet veel met uw woonplezier. Houd inbrekers tegen met goed beveiligde schuifpuien. Een aluminium schuifdeur is van robuust materiaal en vrijwel niet te forceren. Toch zijn er meerdere maatregelen nodig om de inbraakveiligheid te verhogen. Weos regelt de montage van uw aluminium schuifpui in combinatie met allerlei veiligheidsmaatregelen.

 

Enkele veiligheidsmaatregelen die we bijvoorbeeld kunnen ondernemen zijn: het plaatsen van een uittilbeveiliging, goedgekeurd veiligheidsbeslag monteren, bijzetsloten plaatsen (het liefst met het Politie Keurmerk Veilig Wonen) en het bevestigen van glaslatten.

 

Naast dat aluminium schuifdeuren u beschermen tegen inbrekers, zijn ze ook nog eens enorm brandwerend. Het aluminium vat niet snel vlam.

 

Opties en kleuren

Een aluminium schuifdeur is helemaal te maken naar uw wens. De profielen, de dorpels, de kleuren en de stijl. Wilt u een matte of glanzende uitstraling of juist een korrelige look? Met een aluminium schuifdeur is alles mogelijk. U kiest, wij plaatsen.

 

Onderhoud

Het grote voordeel van een aluminium schuifdeur is dat deze niet rot, niet roest of overgeschilderd moet worden. Het onderhoud vraagt minimale inzet. Een aluminium schuifdeur heeft af en toe een sopje nodig en moet even gesmeerd worden. Met lauw water, een zachte spons en ph neutrale schoonmaakmiddelen bereikt u al heel erg veel. Geef ook de schuifbare delen om de 6 maanden aandacht en smeer de beweegbare onderdelen.