Kunststof kozijnen

Zo min mogelijk geld kwijt zijn en er veel voordelen voor terug krijgen. Met kunststof kozijnen bereikt u dit gewenste effect. Laat door ons uw kunststof kozijnen plaatsen en wees verzekerd van foutloze montage en een uitstekende afwerking.

 

Ieder huis heeft z’n eigen karakter en z’n eigen uitstraling. Kozijnen vormen een belangrijk onderdeel van deze uitstraling. Ze kunnen een elegante, moderne, klassieke, tijdloze of landelijke toevoeging zijn op uw interieur. Met kunststof kozijnen kunt u iedere stijl nabootsen. Kies de juiste textuur en de passende kleuren en stem uw kozijnen perfect af op uw woning. Bent u zeker van uw zaak, laat dan door ons uw kunststof kozijnen plaatsen. 

 

Kunststof kozijnen moeten nauwkeurig ingemeten worden. Foute afmetingen zijn lastig te herstellen. Dit vraagt specialistische kennis en ervaring. Plaats daarom uw kunststof kozijnen niet zelf, maar geef het uit handen. Na het voorbereidende werk wordt het er niet makkelijker op. Het plaatsen en het afwerken van kunststof kozijnen dient ook met zorg uitgevoerd te worden. Onze vakmannen helpen u graag verder. Nadat uw kunststof kozijnen zijn geplaatst, ruimen we de rommel op. Dit gaat niet alleen om het opruimen van het bouwmateriaal, maar ook om het weghalen van de gedemonteerde kozijnen.

 

Isolatie

Kunststofkozijnen verbeteren uw wooncomfort. Niet alleen de esthetische uitstraling is hierbij van invloed, maar ook de hoge isolatiewaarden van kunststof kozijnen. Goede kunststof kozijnen beschermen u tegen weer en wind en geluid. Het maakt niet uit of het regent, het ijskoud is of er buiten luidruchtige wagens door de straat rijden. Kunststof kozijnen beschermen u. Laat door ons uw kozijnen plaatsen. Vakkundige isolatie voorkomt tocht en andere ongemakken.

 

Een raam en een kozijn gaan hand in hand. Isolerende kozijnen hebben voor een optimale werking ook isolerende ramen nodig. Kies daarom voor hoogwaardig isolerend glas en profiteer optimaal van kunststof kozijnen.

 

Veiligheid

Geef inbrekers geen kans. Bescherm uw woning tegen brand. Brandpreventie en inbraakveiligheid, dat bereikt u met kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen zijn moeilijk ontvlambaar. Breekt er brand uit in uw huis of bij uw buren, dan schieten uw kozijnen niet zo snel in brand. Dit komt doordat kunststof vuur niet bevorderd of verspreidt. 

 

We kunnen verschillende inbraakwerende maatregelen ondernemen om uw veiligheid te verhogen. We zorgen bijvoorbeeld voor extra versteviging door het kozijn, waardoor boren of breken onmogelijk wordt. Ook beschermen we uw woning verder door bijvoorbeeld afsluitbare raamgrepen, veiligheidscilindersloten of lashoekverstevigingen te monteren. Indien gewenst plaatsen we ook rolluiken of screens. Naast dat deze onderdelen zon en kou weren, werken deze zonweringen ook inbraakwerend.

 

Onderhoud

Geen likje verf meer nodig. Makkelijk te reinigen. Ja, kunststof kozijnen zijn heel eenvoudig in het onderhoud. De kleurvaste eigenschappen leiden ertoe dat u niet uw kozijnen opnieuw hoeft te verven. Lauw water, een zachte spons en zachte schoonmaakmiddelen is meer dan voldoende. Smeer jaarlijks de bewegende delen van uw kozijnen en klaar is kees. Daarmee zijn kunststof kozijnen een uitkomst voor de mensen die niet zo van schoonmaken en klussen houden.

 

Opties en kleuren

Met kunststof kozijnen kunt u alle kanten op. Ieder kunststof kozijn is dan ook maatwerk. De kozijnmontage is overal anders, afhankelijk van de afmetingen, de profielen, de texturen, het hang- en sluitwerk, de ventilatieroosters en de verwerkers. 

 

Door de brede keuze uit kozijnen, kunt u deze laten aansluiten op de stijl die u doorvoert in uw woning. Er zijn verschillende type kozijnen, waaronder tijdloos, strak, klassiek, landelijk en elegant. Deze stijlen zijn afhankelijk van de kleuren, de texturen en de vormen die u kiest. Brede kozijnen met een houtlook ogen landelijk. Glanzende kozijnen met slanke profielen zijn modern en elegant.

 

Wat u ook kiest, wij kunnen ieder kunststof kozijn plaatsen en afwerken.