Schuifpui

Meer daglicht, meer frisse lucht, en meer ruimte. Een schuifpui is een verrijking in uw woning. U zorgt voor verbinding tussen uw huis en uw tuin. Dit oogt ruimtelijker en opener. In de zomer even doorwaaien met de schuifpui open. In de winter genieten van het uitzicht op de vallende sneeuwvlokken. Schuifpuien brengen ieder seizoen iets moois met zich mee. Laat door ons uw schuifpui plaatsen en geniet dag in dag uit van een aangename woonruimte.

 

Een schuifpui kunt u volledig laten aansluiten op het interieur van uw woning. Of u nu een warme, elegante, strakke, moderne of tijdloze look wilt, alles is mogelijk. Weos is bekend met het plaatsen van aluminium, kunststof en stalen schuifpuien. Tevens weten we schuifpuien met ieder systeem te plaatsen. Railsystemen, schuifsystemen, schuifhorren, klinken en dergelijke weten wij vakkundig te implementeren. We beschikken over de verfijnde technieken, het juiste gereedschap en de gespecialiseerde kennis om iedere ‘schuifpui-klus’ volwaardig af te ronden.

Haal buiten naar binnen met behoud van uw aangename binnentemperatuur, beschermt tegen weer, wind en geluid. Daarvoor is een perfecte montage en een naadloze afwerking nodig. We regelen de montage van A tot Z, van demontage van de oude schuifpui, het inmeetwerk voor de nieuwe schuifpui en het bevestigen van de rails tot met platen zagen en wieltjes bevestigen. Schakel ons in. We helpen onze klanten verder in Eindhoven, Den Bosch, Breda, Tilburg en omstreken. Neem contact op en ontvang een offerte op maat.

 

 

Kunststof schuifpui

Een warme uitstraling, in ieder kleur en met verschillende texturen verkrijgbaar en vrij goedkoop materiaal. Een kunststof schuifpui is een geliefde schuifdeur onder veel bewoners. Het oogt rustiek en is volledig op maat te plaatsen. Wij plaatsen graag uw kunststof schuifpui en zorgen voor een prachtige verbinding tussen uw huis en uw tuin.

Aluminium schuifpui

IJzersterk materiaal, moderne look, lange levensduur. Een aluminium schuifdeur wordt steeds meer gewaardeerd om haar krachtige bijzondere eigenschappen. We monteren iedere aluminium schuifdeur, welk systeem en hoeveel delig u uw schuifpui ook wenst. Onze gespecialiseerde vakmannen weten uw schuifdeur nauwkeurig te monteren.

Stalen schuifpui

Een industriële uitstraling, stevig materiaal, onderhoudsvrij. Stalen schuifdeuren kenmerken zich door de elegante ranke profielen en het ijzersterke materiaal. Ondanks het krachtige materiaal is de montage ervan een pietje precisie werk. Bent u niet zo’n kluswonder? Laat door ons uw stalen schuifdeur plaatsen en wees verzekerd van kwaliteit.