Prefab dakkapel

Binnen één dagdeel een dakkapel? Laat door ons uw prefab dakkapel plaatsen en binnen een aantal uur bent u voorzien van een hoogwaardige uitbouw.

 

Wat is prefab?

Een prefab dakkapel staat ook wel bekend als een kant en klare dakkapel. Alle onderdelen worden vooraf in één constructie klaargemaakt in de fabriek, zoals het dak, de kozijnen en de zijwangen. Een prefab dakkapel kan gemaakt worden van kunststof, van hout of een combinatie hiervan.

 

Een prefab dakkapel vraagt meer voorbereidingstijd, maar de tijd voor het monteren en het afwerken ligt vele malen lager. Het dak hoeft alleen klaar gemaakt te worden en wij zorgen voor een goede aansluiting.

 

Mogelijkheden van een prefab dakkapel

Een prefab dakkapel wordt vooraf in de fabriek gemaakt. Voor de productie heeft u de keuze uit allerlei soorten mogelijkheden.

 

Materiaal

Een prefab dakkapel is verkrijgbaar in drie soorten materialen: kunststof, hout of polyester. Ieder materiaal heeft z’n eigen uitstraling. Hout oogt natuurlijk en is geschikt voor een landelijke uitstraling. Kunststof heeft een warme uitstraling en staat prachtig in een traditionele of moderne woning, evenals polyester.

 

Afmetingen

Prefab dakkapellen zijn in iedere maat en elke afmeting verkrijgbaar. Wij komen graag bij u van tevoren inmeten welke afmetingen u nodig heeft. Deze afmetingen worden doorgegeven aan de fabrikant, zodat u voorzien bent van de juiste maat dakkapel.

 

Eventuele extra opties

Een prefab dakkapel is na montage niet altijd klaar. Er zijn nog eventuele andere opties. Denk hierbij aan:

  • De afwerking van de binnenkant, zoals schilderwerk, stucwerk, montage van gipsplaten of ventilatieroosters aanbrengen.
  • Diverse zonweringen, waaronder rolluiken of screens die uw woning beschermen tegen de zon en de ijskoude temperaturen.
  • Het plaatsen van een hor ter voorkoming van insecten en ander ongedierte in uw huis.
  • Het monteren van hoogwaardig hang- en sluitwerk.

 

Wat u ook wenst, Weos weet ieder dakkapel met alle extra mogelijkheden adequaat te monteren en af te werken.

 

De voordelen van prefab dakkapellen

Er zijn meer dan genoeg redenen om prefab dakkapellen aan te schaffen in plaats van gebruik te maken van de traditionele montage.

  • Montage en afwerking binnen één dag
  • Minder kans op montagefouten
  • Voordeliger in bouwkosten
  • Weinig bouwrommel

 

Isolatie

Prefab dakkapellen worden in de fabriek voorzien van goede isolatie. De isolatiewaarde wordt bepaald door de constructie, het type isolatiemateriaal en de dikte van het isolatiemateriaal. Doordat de constructie uit één onderdeel bestaat, is het warmteverlies minimaal.

 

De houten dakkapellen beschikken over een warme isolatie en / of een koude isolatie. De kunststof dakkapellen en polyester dakkapellen beschikken over profielen die een goede isolatielaag genereren.