Kunststof dakkapel

Een kunststof dakkapel is een aanwinst voor iedere woning. Laat door ons uw kunststof dakkapel plaatsen en wees verzekerd van hoogwaardige montage en een perfecte afwerking.

 

Mogelijkheden

Een kunststof dakkapel is in iedere situatie net een beetje anders. Weos beschikt over gespecialiseerde vakmannen voor iedere oplossing, van de levering tot de afwerking.

 

Afwerking

Weos zorgt ervoor dat uw dakkapel er aan de buitenkant tiptop uit ziet en tot in de details is afgewerkt. Naar wens plaatsen we bijvoorbeeld een boeideel of een lichtkoepel. Een boeideel is een dakrandafwerking en zorgt ervoor dat uw dakgoot niet meer zichtbaar is. Een lichtkoepel zorgt voor een meer natuurlijke lichtinval in uw woning.

 

Ook kunnen we de binnenkant van uw dakkapel afwerken. Denk hierbij aan het aanbrengen van isolatiemateriaal, het uitvoeren van stucwerk en schilderwerk, het plaatsen van gipsplaten voor de zijwanden en het plafond, het installeren van verlichting, het monteren van een vensterbank of knieschotten met schuifdeuren. Wij kunnen alles voor u doen.

 

Kozijnen

Een dakkapel kan kozijnen van hout, kunststof, aluminium of staal hebben. Vaak zijn er alleen raamkozijnen nodig bij een dakkapel. Ook kunnen we een deurkozijn plaatsen. Dit is bijvoorbeeld van belang wanneer er en dakterras of een balkon aan het dakkapel vast zit.

 

Kleuren

Een kunststof dakkapel is in iedere kleur verkrijgbaar en met verschillende texturen. Let er wel op dat uw dakkapel niet over te schilderen is.

 

Zonwering

Wilt u meteen uw ruimte beschermen tegen de zon of tegen de kou? Wij kunnen na de plaatsing van uw dakkapel meteen de zonwering plaatsen. Denk hierbij aan screens of rolluiken.

 

Voordelen van kunststof kozijnen

  • Onderhoudsarm
  • Hoge isolatiewaarde
  • Alle kleuren mogelijk
  • Lange levensduur
  • Winddicht, waterdicht en bestand tegen weer en wind

Isolatie

Een kunststof dakkapel heeft een hoge isolatiewaarde, maar om hier optimaal van te profiteren is goede montage nodig. De holtes in de profielen genereren een isolatielaag, maar een niet perfecte aansluiting op uw dak leidt alsnog tot slechte isolatie. Laat daarom uw dakkapel plaatsen door ons en wees verzekerd van een naadloze aansluiting.