Aluminium kozijnen

Beschermt tegen weer en wind. Inbrekers buiten houden. Een mooie strakke uitstraling. Met aluminium kozijnen bereikt u deze verbluffende resultaten. Wij monteren graag uw aluminium kozijnen zeer vakkundig en met het oog op een perfecte afwerking.

 

Een moderne architectuur dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Investeren in aluminium kozijnen is nooit een slecht idee, maar het zelf plaatsen ervan wel. Heeft u twee linkerhanden? Bent u niet bekend met het materiaal aluminium? Of heeft u geen nauwkeurige ogen? Schroom niet en geef deze specialistische klus uit handen. Het plaatsen van aluminium kozijnen vraagt kennis van het materiaal, ervaring in het plaatsen van de kozijnen en de beschikking over het juiste gereedschap.

 

We doorlopen drie stappen zeer nauwkeurig bij het plaatsen van uw aluminium kozijnen: voorbereidend werk, plaatsen en afwerken. Een goede voorbereiding is het halve werk. Als eerst meten we zeer nauwkeurig uw ramen in. Pietje precies meten is belangrijk voor een perfecte plaatsing. Foute afmetingen zijn bijna niet te herstellen met aluminium kozijnen.

 

Vervolgens gaan we aan de slag met het plaatsen van uw aluminium kozijnen. Indien nodig demonteren we uw oude kozijnen en brengen we de restanten naar de sloop. Nadat we uw aluminium kozijnen hebben gemonteerd, zorgen we voor het netjes afwerken ervan. De scharnieren, de schroeven en de draaiende onderdelen worden nogmaals nagelopen. Nadat we de kozijnen van een laatste check hebben voorzien, ruimen we de rommel op.

 

Isolatie

Aluminium kozijnen zijn stevig en fraai om te zien, maar bieden ook ongekende isolatie in de meest brede zin van het woord. Aluminium kozijnen weren niet alleen kou, maar ook geluid. Deze kozijnen beschikken namelijk over hoge isolatiewaarden. Dit is goed voor uw portemonnee, het milieu en draagt bij aan een beter wooncomfort. 

 

De kozijnen beschikken over profielen die zorgen voor een extra isolatielaag. Tevens zorgen we door middel van een vakkundige plaatsing ervoor dat tocht geen kans maakt. Het hang- en sluitwerk, de scharnieren en de andere onderdelen voorzien we van speciale dichtingen om geluid en kou buiten te houden.

 

Veiligheid

Zorg dat inbrekers geen kans maken om in uw huis te komen. Wees beter bestand tegen vlammen en rook in geval van nood. Met aluminium kozijnen beschermt u uw woning optimaal. Brandpreventie en inbraakveiligheid zijn twee dingen die u bereikt met aluminium kozijnen.

 

Aluminium vat geen vlam en voorkomt dat het vuur niet verspreidt. Dit maakt uw huis vuurveiliger. Daarnaast is aluminium sterk materiaal dat niet gemakkelijk te breken of te forceren is. In combinatie met onze extra inbraak werende maatregelen bent u extra goed beschermt tegen inbraak. We verstevigen uw kozijnen, zorgen voor hoogwaardig hang- en sluitwerk en plaatsen indien gewenst zonwering.

 

Onderhoud

Aluminium kozijnen vragen niet veel onderhoud en schoonmaakwerk. Het materiaal trekt geen stof aan. Hierdoor hoeft u maar af en toe uw kozijnen schoon te maken. De reiniging is eenvoudig. Aan lauw water, een zachte spons en een softe schoonmaakmiddel heeft u genoeg. Maak niet schoon met een harde schuurspons en bijtende of zure schoonmaakmiddelen. Smeer eens in het jaar de bewegende onderdelen van uw kozijnen. 

 

Naast dat het schoonmaakwerk niet veel tijd en energie vraagt, bieden deze kozijnen nog meer voordelen. Zo hoeven aluminium kozijnen niet opnieuw geverfd te worden. Een aluminium kozijn gaat een leven lang mee met behoud van de eigen kleuren. 

 

Opties en kleuren

Een aluminium kozijn vormt een prachtige toevoeging in een modern huis. Aluminium oogt modern en gestroomlijnd. Ondanks de moderne look kunt u met deze kozijnen alle kanten opgaan. Welke kleur u ook wilt, alles is mogelijk. Daarnaast kunt u uw kozijnen volledig uitkiezen op basis van de profielen, de texturen, het hang- en sluitwerk, de ventilatieroosters en de verwerkers.  Wat u ook kiest, wij kunnen ieder aluminium kozijn plaatsen en afwerken.