Kozijnen

Goede kozijnen beschermen uw woning tegen inbraak, kou, weer en wind en geluid van buiten. Daarnaast voegen mooie kozijnen iets toe aan de uitstraling van uw woning. Bereik dit verbluffende resultaat en schaf kwaliteit kozijnen aan én zorg voor een uitstekende montage en afwerking van uw kozijnen.

 

Wij leveren en plaatsen kozijnen in Eindhoven, Breda, Den Bosch, Tilburg en omstreken. Een kozijn plaatsen vraagt goede voorbereiding, juist gereedschap en een perfecte plaatsing en afwerking.

 

Als eerst beginnen we met het voorbereidende werk. We meten uw ramen in. Nauwkeurigheid is essentieel. Bij kunststof, aluminium en stalen kozijnen is het bijna niet mogelijk om naderhand foutieve afmetingen te herstellen. Meten moet dus pietje precies gebeuren.

 

Vervolgens zorgen we ervoor dat we het juiste gereedschap mee hebben. De benodigde gereedschappen varieert per kozijn. Werkhandschoenen, helm, waterpas, hamer, schroeven, schroevendraaier, boormachine, spijkers, pluggen, kit of purschuim. Het zijn allerlei tools die wij gebruiken om uw kozijnen perfect te plaatsen.

 

In de laatste fase monteren we uw kozijnen. We demonteren oude kozijnen en plaatsen vervolgens de nieuwe kozijnen. Deze stellen we vervolgens af en werken we tot in de puntjes af.

 

Een kozijn monteren vraagt vakmanschap. Het voorbereidende werk is zeer precies werk, maar ook het kozijn plaatsen is een zeer secuur klusje. De scharnieren, de dorpels, de draaiende delen, de schroefgaten, het zijn allerlei onderdelen die komen kijken bij het plaatsen van kozijnen. Het plaatsen van kozijnen is voor veel mensen geen alledaags werk, maar voor ons wel. Geef daarom deze klus uit handen en wees verzekerd van voorzichtige demontage, foutloze montage en een perfecte afwerking.

 

Kunststof kozijnen

Wilt u een kozijn die over 30 jaar nog steeds niet rot of roest? Bent u het liefst zo min mogelijk tijd en energie kwijt aan het onderhoud van kozijnen. Wilt u uw huis optimaal isoleren? Een kunststof kozijn biedt u uitkomst. Deze kozijnen zijn volledig op maat samen te stellen. U kiest, wij plaatsen. Eigen levering, eigen montage, eigen afwerking.

Aluminium kozijnen

Strakke en elegante uitstraling, maar toch robuust en krachtig. Aluminium kozijnen staan hierom bekend. Thermische onderbreking en kamers zorgen voor uitmuntende isolatie. Het materiaal weert brand, inbraak en geluid. De combinatie van materialen en een perfecte plaatsing voegt iets moois toe aan uw interieur. Wij helpen u graag bij het leveren, het plaatsen en het afwerken van uw aluminium kozijnen.

 

Stalen kozijnen

Stalen kozijnen kenmerken zich door ranke profielen. In een modern vormgegeven huis vormen stalen kozijnen bij uitstek de perfecte toevoeging. Deze verbluffende blikvangers zijn niet zomaar te monteren, maar vragen een speciaal staaltje techniek. Onze vakmannen beschikken de technieken, de kunde en de gereedschappen om uw stalen kozijnen nauwkeurig te plaatsen.