Kunststof deuren

Een kunststof deur is goed voor uw wooncomfort, uw portemonnee en uw veiligheid. Deze redelijk voordelig geprijsde deuren zijn onderhoudsarm, isolerend, brandwerend en inbraakveilig. Laat door ons uw kunststofdeuren plaatsen en profiteer optimaal van deze voordelen.

 

Weos levert en plaatst kunststof deuren in Eindhoven, Breda, Den Bosch, Tilburg en in de omgeving van deze plaatsen. De deuren plaatsen we snel, zonder het oog op kwaliteit te verliezen. Na onze ingreep bent u verzekerd van veilige, isolerende en hoogwaardig gemonteerde deuren.

 

 

Isolatie

Kunststof deuren vormen de beschermmuren in uw huis. Ze houden de warmte in uw huis en de kou buiten. De reden dat kunststof deuren hoogwaardig isolerend zijn, komt door de opbouw van de kamers en de dichtingen. De kamers hebben thermische onderbrekingen. Hierdoor wordt lucht opgeslagen. Het lucht fungeert als isolatielaag. Er vindt geen warmtegeleiding of condensatie meer plaats.

 

Weos plaatst uw kunststof deuren naadloos en met kwaliteit. Hierdoor wordt de isolatiewaarde van de kunststof deuren optimaal gebruikt. Dit geldt niet alleen voor de warmte en de kou, maar ook voor het geluid. We zorgen voor speciale dichtingen van bijvoorbeeld scharnieren, sloten en klinken, waardoor geluid van buitenaf geweerd wordt.

 

Veiligheid

Wij plaatsen uw kunststof deur zodanig dat u beschermt bent tegen inbraak. Om uw inbraakveiligheid te verhogen, nemen we bijvoorbeeld de volgende maatregelen: we haken uw deur in de deurpost vast, we zorgen voor minimaal 3 blokscharnieren welke voorkomen dat de deur uit de scharnieren getild wordt of we voorzien uw deur van extra lakshoekverstevigingen, zodat uw deur niet open gekrikt kan worden met een koevoet.

 

Niet alleen zijn onze kunststofdeuren inbraakveilig, maar ook brandwerend. Zodoende bent u verzekerd van optimale veiligheid in uw huis. Dat verbetert uw wooncomfort tot maximale niveaus.

 

Onderhoud

Een kunststof deur is gemakkelijk in onderhoud. Jaarlijks een paar uurtjes vrijmaken voor een likje verf is niet nodig. Kunststof deuren zijn kleurvast. Af en toe schoonmaken met lauw water en een zachte spons is voldoende. Voorkom dat u uw kunststof deuren schoonmaakt met een harde schuurspons en bijtende schoonmaakmiddelen. Geef uw kunststofdeuren één keer per jaar een uitgebreide schoonmaakbeurt. Oftewel: smeer de bewegende delen eens per jaar.

 

Opties en kleuren

Ieder huis kent z’n eigen karakter, z’n eigen stijl en z’n eigen kleur. Een deur vormt in dit gehele plaatje een belangrijke rol. De entree van uw huis, maar ook de doorgangen in uw huis zelf verdienen aandacht, tijd en moeite. Kies daarom uw kunststof deur met zorg uit. Gelukkig is een kunststof deur fantastisch te personaliseren. U kunt uw deuren dus volledig afstemmen op uw woning.

 

Er zijn talloze opties mogelijk met kunststof deuren. U kunt kiezen uit allerlei type deuren (elegant, modern, tijdloos, strak, klassiek of landelijk), dorpels en sierbeslag. Een kunststof deur is voor allerlei soorten doorgangen te gebruiken, als voordeur, schuifpui, terrasdeur, achterdeur of dubbele deur. Daarnaast kunt u uw kunststof deur verkrijgen in iedere kleur die u maar wenst, van felle opvallende kleuren tot en met neutrale zachte kleuren.