Kunststof schuifpui

Wilt u een warme uitstraling creëren met een schuifdeur? Een kunststof schuifdeur is daarmee de perfecte oplossing. Met een kunststof schuifpui kunt u uw traditionele, landelijke, warme of rustieke interieur veel meerwaarde bieden. U brengt buiten naar binnen met behoud van uw aangename binnentemperatuur.

 

Weos is bekend met de montage van alle soorten kunststof schuifdeuren. Of u nu een standaard schuifpui wilt of liever een hefschuifpui, wij weten deze adequaat te monteren. Tevens zijn we ervaren met allerlei soorten systemen, zoals railsystemen, schuifsystemen en horren.

 

Isolatie

De isolatiewaarde van een kunststof schuifdeur ligt hoog. Dit komt door de kamers die zijn aangebracht in de profielen. Deze kamers slaan lucht op en dat zorgt voor een extra isolatielaag. Hierdoor heeft u geen last van tocht en houd u de kou buiten de deur.

 

Echter is het materiaal niet als enige van invloed op een optimaal isolerende functie van uw schuifdeur. Een naadloze montage is eveneens van groot belang. Laat daarom uw kunststof schuifdeur door Weos plaatsen en wees verzekerd van een foutloze montage. We monteren uw schuifdeur nauwkeurig aan de gevel en dichten eventueel de ruimte tussen de gevel en de schuifdeur met isolatiemateriaal. Ook het glas brengen we pietje precies aan.

 

Veiligheid

Iedereen hecht veel waarde aan veiligheid. Veilig wonen verhoogt uw woonplezier en geeft u rust en ontspanning. Daarom is het plaatsen van kunststof schuifpuien een goede maatregel om uw woning inbraakwerend te maken. Kunststof is krachtig materiaal dat niet eenvoudig te breken is.

 

Breng uw inbraakveilige woning naar een hoger niveau en laat door ons uw kunststof schuifdeur plaatsen. Weos houdt rekening met extra veiligheidsmaatregelen, zoals het plaatsen van een uittilbeveiliging, de montage van goedgekeurd veiligheidsbeslag, het implementeren van bijzetsloten en het bevestigen van glaslatten.

 

Opties en kleuren

Een kunststof schuifdeur is volledig op maat te maken. U kunt uw schuifpui helemaal naar wens laten maken, van kleuren, profielen tot dorpels en systemen. Zodoende kunt u de schuifpui afstemmen op het interieur.

 

Onderhoud

Kunststof schuifdeuren zijn zeer gemakkelijk te onderhouden. Kunststof beschikt over kleurechte eigenschappen. Hierdoor hoeven de kozijnen niet opnieuw geverfd te worden. Daarnaast is kunststof zeer krachtig. Het rot of roest niet. Hierdoor gaan de kunststof schuifdeuren ook nog eens lang mee.

 

Het enige wat uw schuifpui nodig heeft is een kleine onderhoud. Met lauw water en een spons komt u al een heel eind. Gebruik PH neutrale schoonmaakmiddelen en zachte schoonmaakmiddelen. Voorzie de schuifbare onderdelen om het half jaar van een smeerbeurt en voorkom dat uw schuifpui ooit piept of stroef wordt.